Футболната половинка Джесика Гойкочеа и приятелят ѝ Марк Бартра шокираха със секс признания. Красавицата гостува в испанското вечерно шоу „La Resistencia“ на Movistar+ и сензационно разказа следното: "Бях в Бали за половин месец, което означава, че не бях с партньора си. Бяхме група от шест души, имахме много малко уединение и когато беше възможно, затварях завесите и вратата. Не можеха да се правят много неща с толкова хора".

Джесика намекна с това за секс, като беше помолена от модератора Дейвид Бронкано да отговори честно колко често е била сексуално активна през последните 30 дни. Красавицата каза, че за нея няма никакъв проблем да каже, но и за Бартра също. Бившият футболист на Борусия (Дортмунд) седеше в публиката и нито за момент не изглеждаше засрамен от признанията на половинката си.

Заедно известната двойка обясни и какво е, когато прекарват времето си заедно. „Всеки ден, когато се виждаме, трябва да го правим", сподели Бартра, а Джесика добави: „Ако не го направим един ден, трябва да го направим два пъти на следващия.“

Не е съвсем ясно откога Джесика и Бартра са двойка. В началото на февруари тя обясни, че са двойка от „почти две години“. Те се събраха официално едва в началото на 2023 година. Преди това бившият играч на Борусия беше с журналистката Мелиса Хименес. През това време испанецът игра за Дортмунд (2016 до 2018) и изигра 51 мача за вестфалци. През 2023 година Бартра се върна в бившия си клуб Бетис със свободен трансфер, а договорът му изтича след този сезон.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!