ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известната футболна половинка и агент Уанда Нара се заигра с феновете в социалните мрежи, задавайки им провокативен въпрос.

„Виждате ли пари в момента?“, попита жената на аржентинския голмайстор на Галатасарай Мауро Икарди, споделяйки снимка в профила си. 

На кадъра се виждат и някои банкноти. Истински привлича вниманието обаче самата Нара, която се излежава на чаршафите в прозрачен тоалет. Публикацията е заради актуалния музикален видеоклип на Нара, който беше пуснат в четвъртък вечерта за нейната песен "Money", в чийто припев се пее: „Пари, пари, момичетата просто искат пари, пари, момичетата просто броят пари, пари.“

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Така нейните 17 милиона последователи в Instagram не само видяха пари в буквалния смисъл, но и „пари“ – новия ѝ музикален видеоклип. Нищо повече от промоционална публикация, а аржентинката сподели още сцени от видеото в каналите си в социалните медии през последните няколко дни. На една от тях тя е в ярко розов тоалет отпред и в червено Ферари.

Уанда Нара е много повече от съпругата на Икарди. Красавицата е влиятелна публична фигура, води телевизионни предавания и има собствена марка козметика.

Икарди премина от ПСЖ в Галатасарай миналото лято след временен наем. Със 17 гола този сезон аржентинецът е вторият най-добър реализатор в турската Суперлига (след Един Джеко от Фенербахче, 18 гола).

Икарди и Нара се оклеветиха един друг няколко пъти в миналото. Двойката (женени от 2014 г.) непрекъснато се занимаваше със скандали за изневяра, секс и слухове за окончателна раздяла. Напоследък обаче връзката им изглежда се стабилизира, а Икарди редовно публикува снимки на себе си и на близките си.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)