ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившата сърфистка и фенка на Ювентус Емили Ратайковски направи шокиращи разкрития за сексуалния си живот в последния епизод на подкаста „Забранените плодове с Джулия Фокс и Ники Такеш“. 31-годишната красавица разказа за любовния си живот след развода.

„Отидох на парти, където бяха всички известни личности, а аз не носих пръстена си и това се разнесе до края на нощта и се забавлявах толкова много. Бях просто като:„ Аз съм необвързан, като, по дяволите, това е различно. В началото на двайсетте си години бях много уплашена и завладяна от този вид внимание. А сега, на 31 години, буквално си казах „Уау, това е страхотно!“, сподели моделката за промяната след раздялата с бившия съпруг Себастиан Беър-МакКлард през 2022 година.

„Отидох на баскетболен мач с моя приятелка, която е приятелка с човек, който имаше допълнително място, и когато се върнах от полувремето, се разменихме, седнах до него и имаше милион снимки, като „Ратайковски е видяна на среща с този и онзи“. И аз си помислих: „Мога ли да получа шибана почивка?“, добави красавицата.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Ратайковски е била виждана на множество баскетболни мачове през последните месеци, включително заедно с Пийт Дейвидсън, Ерик Андре и "мистериозен мъж" - за когото се оказа, че е внук на милиардер. Наскоро тя също беше романтично свързана с Брад Пит и DJ Orazio Rispo, а освен това беше забелязана да се целува с Хари Стайлс в Токио.

„Хари и Емили се познават от известно време и винаги са имали силно привличане един към друг. Хари смята Емили за готина и красива и винаги я е харесвал. Засега се забавляват заедно“, каза източник пред ET миналия месец.

Въпреки че тя не спомена имена по време на новото си интервю и не е ясно кога всъщност е било записано, Ратайковски говори открито за изграждането на връзки чрез секс.

„Сексът е истински за мен. Сексът е много релаксиращ за мен, той е като отдушник и обичам да го правя. Човек научава толкова много за хората, като прави секс с тях, това е лудост. Научих това от срещите", катeгорична е Ратайковски.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)