ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известната инфлуенсърка и Тик-Ток звезда Татяна Кисиел направи скандални разкрития за парти с футболисти. Младата жена използва социалните мрежи, за да разкаже кошмара, преживян от нея в хотел в Барселона, където се присъединила към купон на футболисти от отбор, чието име премълчава. Тя обаче уточнява, че става дума за голям клуб.

„Тръгнах си от там плачейки и очевидно не бих се върнала на парти за футболисти“, обясни Кисиел в TikTok.

„Момчетата бяха арогантни и глупави, като 90 процента от футболистите. Когато пристигнахме там, първото нещо, което направиха, беше да ни помолят да оставим мобилните телефони на рецепцията, нещо, което аз не направих, защото не смятах да стоя на затворено място, без прозорци и без да мога да общувам .. Изобщо не им вярвах", добавя инфлуенсърката.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Мацката разказа още, че партито е било на място, където е имало около 50 жени, които са чакали пристигането на футболистите.

„Всички бяхме там и чакахме играчите да пристигнат и ми се иска да не бяха идвали, защото купонът беше по-добър без тях. На път към тоалетната срещнах един от играчите да крещи на едно от момичетата и започнах да го записвам. Той го осъзна и започна да ме гони. Заключих се в банята и той блъскаше по вратата, докато не ме накара да си тръгна и да изтрия видеото", завършва красавицата.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК