ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Известната руска красавица Таня Мирошина, която неведнъж е посещавала стадионите в България и има пристрастия към Лудогорец, разкри любопитни неща от своя живот и направи изненадващи признания. Тя заживя в страната ни след началото на войната между нейната родина Русия и Украйна, а в момента дори е студентка у нас.

„Защо избрах Лудогорец? Много е интересна историята, свързана с любов. Имах гадже от там и така се запознах с отбора. Наистина нямат феновете на Левски и ЦСКА, но имат мен. Много харесвам атмосферата на българските стадиони. ЦСКА – Лудогорец е много интересен мач винаги. Много фойерверки, декорации, всякакви неща, не е както в Русия“, заяви красавицата пред "МачКаст" и продължи: „Беше уникално чувство да съм на последния мач на „Българска армия“, защото Лудогорец спечели този двубой. Жалко бе за ЦСКА, защото със сигурност им се искаше на последния двубой на този стадион да вземат победата, но не стана. Може би съм донесла късмет на моя любим отбор, двубоят си беше много сложен. Кой е любимият ми мач на Лудогорец? Беше преди 3 години в квалификациите на Шампионската лига. В Разград беше и това ми е първият мач на живо. Много красив град, не го посещавам често. Не знаех езика все още и много ми помогнаха, много дружелюбни хора“. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Много харесвам България. Тя е много близка до културата до Русия. Хората са същите, езикът е много близък. През тези години не видях някой да се държи лошо с мен или грубо. Много интересна страна е, хем е като Русия, хем има много различни неща. По-топло е тук, през зимата в Русия е -15, -20 градуса. Не знам как съм живяла на тези температури преди. Ако не беше любовта, нямаше как да дойда в България. Аз не бях чувала за България. Нищо не знаех за тази страна. За първи път, когато дойдох, веднага се влюбих във всичко. Храната е уникална и е много близка до нашата. Научих се да правя мусака. Искам да опозная всичко в културата. Сега записах в Нов Български Университет специалност „Международни отношения“. Много тематично. В Русия съм учила туризъм и е много подобно. Специалността ми се учи изцяло на български език. Дали бих се върнала в Русия когато войната свърши? Не знам, сега съм тук. Надявам се всичко да е наред. От 16-годишна се занимавам с мода. Една агенция ме откри. Първо снимах детски дрехи, пижами. След това започнах да се занимавам и с конкурси за красота. Една агенция ме помисли за българка дори (смее се). Кога станах известна? Аз бях като талисман на националите на Словакия. Профилът ми в Инстаграм много се разрасна тогава, всички ми пишеха, добавяха в приятели, българските и руските вестници ме търсеха много. По това време си пуснах и снимка с тениска на Лудогорец, беше много забавно“, разказва още Мирошина.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!