Най-известната спортна журналистка в Италия Дилета Леота би шута на популярния турски актьор Джан Яман и беше изловена в компанията на новия си любим. Сексапилната сицилианка е превзела сърцето на модел Джакомо Кавали.

Високият 185 сантиметра мускулест красаве е завършил икономика и бизнес управление в Бреша, а след това е получил магистърска степен по мениджмънт в престижния милански университет „Бокони“. Той е син на ветроходеца Бепе Кавали, наследявайки от него страстта си по плаването. На световното първенство през 2019 година Джакомо в двойка с Якопо Плаци е най-добрият в клас 49er. На модния подиум пък е позирал за марки като Армани, Долче & Габана, Булгари и др.

Winbet - победата е емоция! (18+)

30-годишната италианка се раздели с турския актьор Джан Яман миналия през септември, след като няколко месеца бяга сгодени, а отношенията им бяха храна за жълтите медии. Телевизионната водеща си взе поука и криеше старателно приятеля си, но фотограф на списание “Ки“ успя да улови моменти на нежност между нея и Кавали на терасата в дома на Дилета.

Джан Яман също си има ново гадже и трайно се е установил в Рим, където е купил ресторант и ще инвестира 3 милиона евро в разработването му.

" />