Най-одумваните в последните дни годеници Георги Валентинов и Златка Райкова разкриха в предаването „На Кафе“ какви са отношенията между близките им приятели Благой Георгиев и певицата Гери-Никол. ММА боецът е приятел с бившия футболист и двамата често тренират заедно. Плеймейтката пък е колежка на Гери-Никол във формата „Като две капки вода“, където преди седмица Райкова в ефир получи предложение за брак от боеца.

БЛИЦ припомня, че преди дни из медиите се появи снимка, на която Благой Георгиев ближе врата на Гери-Никол. Веднага тръгнаха слухове, че те са двойка и е въпрос на време да изкарат отношенията си на светло. В интервю за БЛИЦ СПОРТ Джизъса призна, че се развежда с Есмер, а снощи пред Венета Райкова сподели, че раздялата им вече документално е в ход.

"Често се случва да сме в общи компании. Гери-Никол и Благой Георгиев вече няколко пъти се засичат в "Капките". После вечеряме и се забавляваме. Те и двамата са по-освободени като поведение. Тя е доста по-малка от него. Няма нищо между тях", коментира Златка Райкова.

Георги Валентинов, който беше заедно с Райкова в студиото при Гала, пък тренира с футболиста от дни.

"Той все още е женен, не мисля, че има нещо между него и Гери-Никол. След като познавам Благо, си промених мнението за футболистите. Той много ме учуди. Не вярвах, че ще стане толкова рано и ще тренира наравно с мен", добави ММА боецът впечатленията си от Георгиев.

"Двамата са достатъчно популярни, за да се носят такива слухове", завърши Райкова.