Спекулациите около бъдещето на Неймар вълнуват футболния свят. Бразилецът е спряган за трансфер в ПСЖ, който е готов да плати откупната му цена от 222 милиона евро! Сумата ще счупи всички рекорди до момента, като е двойна на тази, която Манчестър Юнайтед даде за Пол Погба – 105 милиона евро.

Чудили ли сте се какво може да направите с 222 милиона евро?

Най-скъпото бижу бе продадено през 2009 година на търг на аукционна къща Сотби. Цената му бе 8,3 милиона евро. Дори и да получите бижута за двайсетте пръста на ръцете и краката общата сума възлиза на 166 милиона. Ще ви останат 56 милиона евро, които може да използвате за джобни...

Неймар ще бъде третият най-скъп остров в света. Шефът на компанията „Oracle” притежава един от островите на Хавай, който придоби за 515 милиона евро. Ако притежавате 222 милиона евро и не искате да купите Неймар, може да ги инвестирате в придобиване на част от островите – Некер, Вирджинските острови или Карибите, които се оценяват по 85 милиона евро всеки.

За 222 милиона евро 1032 души могат да отидат в космоса. До момента вече 700 души са платили депозит в размер на 215 000 евро на компанията Virgin Galactic, която ще ги изстреля в космоса.

За 222 милиона евро може да ядете най-скъпата храна в продължение на 20 години. А тя е шоколадов пудинг на Фаберже, направен от четири вида белгийски шоколад, овкусен с праскова, портокал и уиски, поднесен с позлатени ядливи листа и гарниран с хайвер, шампанско и скъпо вино. Този деликатес струва 29 500 евро и е най-скъпият в света. За да похарчите 222 милиона евро може да го ядете всеки ден в следващите 20 години. Единственият проблем е, че пудингът се сервира само на езерото Уиндърмиър в Англия, където е неговият създател Марк Гилбърт и трябва да се преместите там.