До Големия финал на БЛИЦ ГЕЙМ 2013 не остана много време. Събитието е в събота, 28 септември, от 11 часа в нашата редакция, намираща се на улица “Георги Бенковски” №11.
 
Ето че дойде моментът да обявим повече подробности за екскурзията в чужбина. Както е известно, победителят във втория сезон на БЛИЦ ГЕЙМ сам ще избере наградата си. Или 3D телевизор, предоставен от търговска верига “ЗОРА”, или пътуване до Барселона и посещение на мача от груповата фаза в Шампионската лига между Барса и Милан. Двубоят е на 6 ноември, а екскурзията е организирана от туристическа агенция “ГАЛЕРА”. За повече подробности – кликнете ТУК!
 
Така за втора поредна година най-добрият играч ще има удоволствието на посети легендарния стадион “Камп Ноу”. Победителят от първия сезон на БЛИЦ ГЕЙМ Христо Веселинов наблюдава на живо Барселона – Реал (2:2).
 
ВСИЧКИ ФИНАЛИСТИ ОТ ВТОРИЯ СЕЗОН НА БЛИЦ ГЕЙМ:
1. Hristo      hristoves@
2.Wakowski          waka_71@
3.grishaap1960 grishaap1960@
4.Стефан Петров sgpetrov139@
5.. Erik Cartman cartman88@l
6. evgeni genata79@
7. suber   subereu@
8. pe6i     pe6i91@
9. gilen200@
10. - nikolov_64@ 
  
Припомняме наградите:
Първо място: 3D телевизор (с два чифта очила) или екскурзия в Барселона и посещение на мача Барса – Милан на 6 ноември (победителят ще избере сам наградата си)
Второ място: за заелия второто място наградата зависи от избора на победителя. Т.е. или 3D телевизор (с два чифта очила), или екскурзия в Барселона
Трето място: LED телевизор
Четвърто място: LCD телевизор
Пето място: фланелка на любим футболен отбор
Шесто място: фланелка на любим футболен отбор
Седмо място: пропуск за мача България – Чехия
Осмо място: пропуск за мача България – Чехия
Девето място: пропуск за мача България – Чехия
Десето място: пропуск за мача България – Чехия
Умоляваме участниците във финалния кръг да бъдат в редакцията най-късно в 10,45 часа в събота.