Австрийската състезателка в скелетона Янин Флок се снима гола за списание Playboy и грейна на корицата за мартенския брой в Германия. Тя е сред кандидатките за медали на Зимните олимпийски игри в Пекин, след като има в колекцията си 10 отличия от световните първенства по скелетон между 2013 и 2022 година.

"Защо аз ли? А има ли толкова много други спортисти?", реагира 32-годишната австрийка пред Krone, когато немското издание на Playboy я помоли да позира гола. В крайна сметка баба ѝ я убедила да застане пред обектива на фотографите. „Разбира се, че ще го направиш, Янин“, цитира баба си шампионката, която била окуражена още роднини и приятели.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Някак си накрая имах бруталното желание да направя този репортаж за Playboy. Въпреки че никога не бих могла да си представя, че ще направя нещо подобно един ден. Не обичам да съм център на внимание. Но искам да покажа със снимките, че и едно естествено тяло може да бъде красиво - не съм си правила пластични операции, показвам това, което имам. Всяка жена може да се гордее с тялото си“, разказа Янин Флок за голата фотосесия.

„Важно е да имате предвид други неща, освен спорта от време на време. Дори мисля, че това ще ми даде допълнителен тласък на мотивация", допълва красивата спортистка.