Като на кино. Само така може да бъде определена историята на бившия баскетболист Чарлс Томас (номер 13), който шокира близки и приятели с новината, че... е жив. 75-годишният играч преживя тежък развод и се скри от света за 40 години, а слухове обявиха смъртта му при престрелка на улични банди в Ню Йорк в началото на 80-те.

Всичко това се променя преди седмица, когато бившият му съотборник Нормън Кармайкъл получава обаждане от непозната жена.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Шофирах, когато телефонът звънна. Отсреща имаше жена, която каза - Господине, Чарлс Томас иска да говори с вас. Помислих си, че някой си прави шега и й отвърнах, че това е проява на много лош вкус, защото човекът е мъртъв от 40 години. Жената обаче настоя, а миг по-късно чух гласа му - Хей, Норман, тук ли си? Направихме видео разговор и се шокирах, когато видях лицето му. Все още смятах, чер някой се шегува с мен и го поразпитах за това-онова. Знаеше твърде много, за да е някой друг", разказа Кармайкъл.

Новината, че 75-годишният Томас се намира в старчески дом в Тексас шокира и най-близките му, които вече са се свързали с него.