Шефът на Славия Венцеслав Стефанов го няма никакъв. Още доста дни преди празниците мобилният му телефон беше изключен. Така е и до днес. С малки изключения през деня, когато апаратът е включен, но никой отсреща не вдига. Или казано по-точно – Венци вдига само на познати.

Това веднага породи какви ли не слухове. Че Стефанов е изчезнал, че е емигрирал от България. Едва ли не – изоставил е бизнеса си и Славия.

„Пълни глупости! Шефът е на почивка в чужбина. Каза ни, че ще отсъства по-дълго време, но в средата на януари  някъде очакваме да се завърне”, заявиха източници на БЛИЦ от най-стария столичен футболен клуб.
Днес в един от спортните вестници се появи информация, че Венци Стефанов се е скрил на едно от райските кътчета на Земята – Малдивските острови. И че вече втора седмица бил там. Но и това не отговаря на истината. Или по-точно - отговаря, но само наполовина. 

 Достоверни информатори на нашата агенция разкриха, че босът на Славия се намира в Тайланд. Или казано по-точно – на тузарския остров Пукет.

„Венци ходи в азиатската страна всяка година. Горе-долу по това време. Там е топло и приятно. От години си наема една и съща баровска вила, намираща се на няколко метра от белите пухкави плажове на Пукет. Да, беше на Малдивите, но само за два дни заради сватбата на Галин Иванов. Но после се върна в Тайланд. Така че – не вярвайте на простотиите по негов адрес за изчезване, напускане, оттегляне и така нататък”, категорични са от обкръжението на Венцеслав Стефанов.