Полузащитникът на Манчестър Сити Майкъл Джонсън е бил заловен да шофира в нетрезво състояние, съобщава "Манчестър Ивнинг Нюз". Полицията го е хванала в ранните часове на днешния ден, когато е участвал в ПТП.

Според изданието има свидетели, които са видели 24-годишния футболист в ударен Mercedes CLS 350. Автомобилът е "спрял" в паркирано BMW X5.

Органите на реда са арестували Джонсън по подозрение в шофиране в нетрезво състояние. Впоследствие халфът е бил хоспитализиран в близка до мястото на инцидента болница.

"Излязох и отидох да видя дали е добре и попитах за името му. Знаех как се казва, но просто исках да проверя дали всичко е наред. Дори му предложих да звънна на някого. Обадих се на приятелката му, която живее наблизо", заяви човек, живеещ непосредствено до мястото на инцидента.

Говорителят на местната полиция потвърди, че 24-годишен мъж е бил арестуван по подозрение в шофиране в нетрезво състояние преди да бъде откаран в болница с контузия в коляното. В здравното заведение му е направен кръвен тест, но към момента няма информация какво е показал той.