Милиони фенове следват футболните звезди в социалните мрежи. Но кои хора всъщност следват футболните звезди? Каталунският вестник „Ел Мундо Депортиво” погледна по-внимателно и разкри пикантни подробности от профила на колумбийския национал Хамес Родригес от Байерн в „Туитър”. 26-годишната звезда на баварците вече бе замесен в клюки с 39-годишната американска порно звезда Кендра Лъст, след като стана ясно, че и двамата следят един друг профилите си в друга социална мрежа „Инстаграм”.

Другата порно звезда, от която колумбиецът явно е сериозно привлечен е неговата сънародничка Есперанца Гомес. 34-годишната колумбийка и халфът на Байерн са публикували доста горещи неща в „Туитър” като например голи снимки и такива по бикини, разкрива още „Билд”. Есперанца Гомес е позирала веднъж за корицата на мексиканското издание на „Плейбой”.

Дали футболистът и двете порно звезди разчитат на един и същи мениджмънт или има някаква друга причина за интернет връзката им, засега все още не е известно.

Както е известно, Родригес се раздели със съпругата си Даниела Оспина покрай преминаването си от Реал (Мадрид) в Байерн под наем. Счита се, че една от причината е аферата на 26-годишния футболист с руския модел Хелга Ловкейти.


Кендра Лъст


Есперанца Гомес