Звездата от Формула 1 и пилот на Макларън Люис Хамилтън е купонясвал с пълна сила в компанията на 10 жени и още няколко негови приятели. Британецът и компанията му наели хотелска стая в 03:29 часа през нощта и празнували в продължение на 2 часа.

„Бяха много хора в стаята. Люис отвори шампанско и го пръскаше така, като че ли е спечелил състезание”, разказва пред „Сън” 20-годишната Емили Тудор, която е била част от компанията.

112_8.jpgВсички момичета се забавлявали, но световният шампион във Формула 1 от 2008 година ще има големи разправии с приятелката си Никол Шерцингер. 34-годишната бивша изпълнителка от групата „Pussycat Dolls“ е направо бясна. В момента тя е в Лос Анджелис, където се подготвя за ролята си в телевизионно шоу.

„Никол е побесняла. Беше напрегната, защото прие тази работа. Сега обаче е в истинска криза. Тя иска обяснение от него”, заяви близка приятелка на Никол Шерцингер.

Самият Хамилтън в момента преговаря с Макларън за нов договор. Той иска заплата от 100 милиона евро за 5 години, но отборът не смята да дава толкова пари. След партито шефовете на Макларън със сигурност имат аргументи да преговарят с него за намаляване на сумата.