Спечелилият шеста световна титла във Формула 1 Люис Хамилтън коментира любопитна тема за връзките на известните спортисти и сподели, че те са краткотрайни. Като причина за това 34-годишният британец посочи факта, че спортистите нямат много време. Той отговори на този въпрос във връзка с това, че съотборникът му в Мерцедес Валтери Ботас обяви раздялата със съпругата си Емилия.

"Така е за повечето спортисти и жените. Може да има малки разлики в това, че пътуваме толкова много и сме далеч за много време. Така че най-вероятно това е допълнителна тежест, която прави това да имаш добра връзка много трудно. Като цяло за спортистите е различно от при останалите да имаш правилната настройка и да опиташ да намериш правилния баланс колко отдаден да бъдеш", сподели Хамилтън.

"В крайна сметка искаш да си отдаден на 100%, защото не искаш да си по-малко отдаден отколкото другия човек. Има само определено количество, което може да дадеш на всичко. Зависи на каква саможертва си готов", добави британецът.