Трикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън не може да си намери място от нерви след като разбра, че голямата му любов Никол Шерцингер излиза с Григор Димитров. Британецът е отчаян и готов на всичко да си върне 37-годишната поп дива, пише „Дейли Стар”.

Хамилтън е пратил двама от бодиградовете си да следят Никол и да му докладват за всяка нейна крачка. Освен това пилотът на Мерцедес е обиколил всички клубове и ресторанти в Лондон, като е обещал по 150 паунда на всеки служител, който му сигнализира за пристигането на Шерцингер в заведението.

"Обиколи всички клубове и ресторанти в Лондон и говори с бармани, сервитьори и дори бодигардове. Люис обеща по 150 паунда на всеки, който му сигнализира при пристигането на Никол Шерцингер в заведението. Това се случи и тази събота в „Мейфеър”. Люис получи сигнал, че Никол е там и бързо пристигна. Седна на съседна маса, но двамата се игнорираха цяла вечер. Хамилтън й прати няколко съобщения по телефона, на които тя все пак отговори”, казва източникът на изданието.

"Люис се надява да се съберат с Никол до Коледа и прекарват празниците със семействата си. До момента Люис е похарчил над 5000 паунда, за да следи и да получава информация за Никол. Тя обаче упорито го игнорира”, допълва информаторът.