ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото звездно попълнение на Байерн Хари Кейн стана баща за четвърти път. В неделя се е родил неговият втори син Хенри Едуард. Това стана ясно от публикация на 30-годишния английски национал в социалните мрежи.

Това е повод за нова огромна радост за Кейн, който в петък дебютира с гол и асистенция в Бундеслигата при победата на Байерн с 4:0 над Вердер като гост.

„Добре дошъл на този свят Хенри Едуард Кейн. 20/8/2023. Обичаме те, момченце“, написа футболната звезда в „Инстаграм“ и веднага беше засипан с хиляди поздравления.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Съпругата му Кейти Гудланд изглежда е родила в Англия, въпреки че имаше вероятност тя да стори това и на германска земя. На една от публикуваните снимки се вижда надпис „Baby Boy Room 101”. Именно заради това може да се предположи, че не става дума за немска болница.

Припомняме, че това е четвъртото дете в семейството на Хари Кейн и неговата съпруга. Двамата имат още две дъщери – Айви (родена на 08.01.2017) и Вивиан Джейн (08.08.2018), и един син – Луис Хари (29.12.2020).