Двойна смята е извършил в леглото си бившият играч на Левски Николай Димитров. Хичо, който бе спряган за английския Арсенал, но в крайна сметка акостира в турския Касъмпаша, е зарязал дългогодишната си приятелка Сузана, заради ученичка.

"За мен всичко приключи. Аз подозирах за нея, но той до последно отричаше. Писна ми и му казах да се оправя, както си знае. Разбрах, че той не е мъжът, който исках до себе си. А и след заминаването за Турция, не виждах живота си там до него", споделя пред столичен вестник Сузана, която бе с няколко месеца какичка на национала, който получи повиквателна от Станимир Стоилов и за контролата с Русия на 11 август.

Миналата година блондинката изгря в секси-сесия за родно мъжко списание, в която призна, че под завивките търпи зверско ритане по кокалчетата от нападателя.

"Ники е доста игрив в леглото. Но и на терена не пада по-долу. Там се въздържа от груба игра, но моите кокалчета хич не ги жали", каза тогава блондинката.

Сега Хичо рита кокалчетата на ученичката Весела, като и двамата официално са обявила в профила си във "Фейсбук", че са обвързани. /БЛИЦ