Сватба за чудо и приказ вдигнаха внукът на Христо Бонев – Христо, и любимата му Благовеста. Младото семейство се венча в църквата "Свети Петър и Павел", а след това празнува със стотици роднини и приятели в „Новотел Пловдив“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Благовеста блестеше в изключително елегантна рокля на дизайнерката София Борисова, отбелязва „Марица“. За първия си сватбен танц младоженците бяха избрали мега хита "I Don't Want to Miss a Thing" на Аеросмит.

Не по-малко поздравления и овации от младата двойка събраха Зума и съпругата му Ема. Един от най-силните моменти на партито беше участието на фолк дивата Деси Слава, която вдигна празнуващите на крака с хита от 90-те "Зума има тежката дума", посветен на легендарния капитан на Локомотив (Пловдив) и националния отбор.

Христо-младши и Благовеста получиха много пожелания за здраве и щастлив живот. Най-честото пожелание обаче бе за наследник, който да наследи футболния гений на Зума.

Двата младоженци завършват медицина. Така внукът на Христо Бонев ще изпълни една от мечтите на великия си дядо, чието отколешно желание е наследникът му да стане лекар.