ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Зрелите мъже изпитват по-силно чувството на бащинство. Българите пък са сред най-смелите в това отношение, особено когато живеят и работят далеч от пределите на родината, където нямат притеснения за насъщния.
Един от най-забележителните наши спортисти през 80-те, който всички познават – Христо Етрополски, изживява най-щастливите мигове от своя живот чак на 54-годишна възраст.

Легендарният състезател по фехтовкач и близнак на емблемата на този аристократичен спорт Васил Етрополски, не само, че преоткри любовта на почти 9000 км разстояние от България, но и нещо повече. Разбира се, всичко това стана в САЩ – страната на неограничените възможности, която приюти него и брат му, след като тук кризата затисна и двамата.

Христо получил най-милия и безценен подарък за своя 54-и рожден ден на 18 март тази година (б.а. близнаците са родени през 1959 г.). Съпругата му Патриша Матушчак го дари със син! Малкият, който е четвъртото дете за Етрополски и негово второ от Патриша, всъщност е първият му син след три дъщери.

 
Най-после Ицо – двукратен световен шампион на сабя отборно, сребърен и бронзов медалист от първенствата на планетата през 1983 и 1985 г., сбъднал отколешната си мечта за наследник и бил на върха на щастието си.
 
Бебето се родило в клиника в Чикаго, където семейството живее. Христо и Патриша, която е полякиня, имат 3-годишна щерка – плод на любовта им, родена също на американска земя.
 
Двамата се срещат отвъд Океана и сключват брак в тесен кръг от отбрани приятели и роднини. Не след дълго на бял свят се показва девойката, но Патриша не иска да остава само с едно детенце. Тя е само на 34 години, а възрастовата разлика с любимия й Етрополски е закована точно на 20 лета. Затова те не губят време и опитват за второ. И отскоро се радват на мъжка рожба, която е гордостта на фамилията.
ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ШОУ!