Бившият футболист, а сега треньор - Христо Янев, заяви, че не иска дъщеря му Ема, като порасне, да има „вземане-даване“ с футболисти.

„Сега съм я предупредил, че с по-големите батковци не трябва да общува. Като стане на 25 г., ще преговаряме отново“, каза с усмивка в интервю Янев.

„Казал съм й никакъв допир с футболисти. На нас, футболистите, ни няма нищо, ние сме страхотни. Но когато става дума за моята дъщеря, да си намери някакъв компютърен специалист, космонавт, ако ще, но в никакъв случай футболист. На мач? Може да идва да гледа само мои мачове, евентуално, и то в специална кабинка“, пошегува се 41-годишният бивш национал.

А после по-сериозно обясни, че притесненията му идват от факта, че футболистите често пътуват и отсъстват от дома си. „Нека си избере някой, с когато ще е заедно“, заяви той.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ема преди дни тръгна в първи клас и родителите й били притеснени дали без проблеми ще успее да се приспособи от градината към училището, но засега нещата са спокойни.

Естествено, Янев се притеснява за разпространението на коронавирус и зачестилите случаи в училище и, ако е необходимо, би спрял Ема и по-големия й брат Кристиян от занимания, за да ги предпази. „Майка ми е учителка и тя също има своите притеснения, така че съм в течение на нещата“, каза той.

Децата му също се оплакват от наложените мерки в училище. „Ема не харесва маските, защото не й позволяват да се вижда колко е красива“, сподели още Янев.

Той допълни, че се надява скоро да се върне на терен, за което вече имал предложение, тъй като изнервил семейството си с постоянното си присъствие и мрънкане по време на пандемията.