Футболистът на Монтана Даниел Генов чу заветното "да" от любимата си Симона Миланова и влюбената двойка вече стяга сватба, научи БЛИЦ СПОРТ.

Играчът на Монтана подготви супер изненада на лекоатлетката, предлагайки й да се омъже за него. Генов се постара доста в подготовката за важния миг, който протече по мед и масло. Предложението се състоя на беседката в близост до СУ "Св. Климент Охридски". Бронзовият медалист с Локомотив (София) неслучайно избира точно това място. Именно в парка до Софийския университет Генов и Миланова се виждат за първи път преди няколко години.

Нищо неподозиращата Симона полетяла от щастие, когато насреща й изгрял надписа "Ще се омъжиш ли за мен?". Генов с огромно желание и вълнение предварително украсил беседката и наредил свещи във формата на сърце, което запълнил с цветчета от червени рози. Помогнали му колегата му от Септември (София) Петър Тончев и жена му.

Притесненият футболист паднал на колене и предложил на любимата си, която мигновено му дала положителен отговор. Случайните минувачи също се развълнували и аплодирали Генов за решителната стъпка, след което последвали възгласи "Горчиво!".

Трогващата сцена беше увековечена чрез снимка в социалните мрежи, под която се наредиха стотици честитки.

Влюбената двойка вече мисли за датата на сватбата си, която най-вероятно ще се състои следващото лято.

Екипът на БЛИЦ СПОРТ пожелава на Дани Генов и Симона да бъдат вечно щастливи заедно и да продължават упорито да преследват целите си в спорта!