Играчът на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг има тайна връзка с модела на "Плейбой" Таби Браун. 21-годишният футболист е бил изловен от папараци да влиза в луксозен хотел с 30-годишната красавица, където двамата прекарали нощта.

Снимките, които обиколиха английските таблоиди, със сигурност няма да се харесат на половинката на бившия играч на Ливърпул Пейдж Лий Хенсел. Двамата са заедно още от ранна детска възраст, а само преди месец се преместиха в имение на стойност 3,5 млн. паунда.

Още по-унизителното в случая е, че Браун е гледала на живо изявите на Стърлинг във финала от Capital One Cup срещу Ливърпул, на метри от неговата официална половинка. Тя е била във ВИП ложите на "Уембли" по покана на самия футболист, който е имал смелостта да събере двете красавици на едно място.

Таби Браун има славата на истинска мъжемелачка на Острова. Името й често е свързвано с различни известни личности, като дори имаше 7-месечна връзка с Марио Балотели преди време, но го заряза заради многобройните му изневери. 


Снимки: "Сън"