Атрактивната сръбска певица Милица Павлович изпълни голямата си мечта да се запознае с Новак Джокович. Нещо повече - тя вече минава за негова приятелка.

Двамата бяха издебнати да обядват заедно в Белград. При това не един път. 30-годишната изпълнителка отдавна дебне Ноле в новия елитен квартал на сръбската столица, където му е съседка. 

"Преди време се засякоха в ресторанта на певеца Саша Ковачевич и се запознаха. И това не беше единствената им среща. Оттогава се виждат няколко пъти на по питие, а един път и на обяд", разкрива неназован източник пред „Курир“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Наскоро певицата сама разказа за свой кошмар, свързан именно с Джокович. "Хора, вярвате или не, но сънувах как отивам при Новак да му искам автограф. Той ми отказа и избяга от мен“, каза певицата, която също така е модел и актриса.

След това признание Джокович започна да я следва в "Инстаграм" и не след дълго се стигна до запознанството им. 

Милица, която в Сърбия всички наричат Секси сеньорита заради едноименния й хит, е голям негов фен и с интерес проследява мачовете му. 

Певицата за първи път гледа тенис на живо по време на станалия скандален турнир „Адрия тур“, организиран именно от Джокович през юни 2020 г. Тя направи сефтето в мача на Григор Димитров срещу Душан Лайович. Малко по-късно, попитана за българина, пищната брюнетка каза шеговито: „Чух, че той е заразен (б.р. - с коронавирус), така че от евентуалната ни среща и любов няма да се получи нищо. А и той преди беше с Никол Шерцингер, нали? Не искам да я ядосвам, харесвам я".