Известният със срещите и приятелствата си с всевъзможни футболни звезди от световен калибър Кирил Евтимов се сближи и с лошото момче на съвременния футбол Марио Балотели, разказа бургазлията по време на участието си в Дарик кафе. Евтимов, който вече е добре познато лице в Челси и на „ти“ с топ имена като Робер Пирес, Нуно Гомеш, Давид Луис и др. бе през изминалия уикенд на посещение във Франция, навръх паметната за българския футбол дата 17 ноември. Придобилият известност и като „Човека в кадър“ Евтимов използва тази възможност и успя да се срещне с легендата на френския футбол и лондонския Арсенал Патрик Виера, понастоящем мениджър на ФК Ница, както и с голмайстора на отбора - небезизвестният Марио Балотели. 

Съдействие на българина за осъществената визита е оказал неговият приятел Робер Пирес, който заедно с Виейра и Анри дълги години радваха феновете на "топчиите" по цял свят. Тримата спечелиха и първата световната титла за Франция през 1998 г. Естествено Евтимов спази една любопитна традиция - да подарява по време на пътешествията си в чужбина вино от България на различни футболисти, като в случая щастливеца е бил Виера. Освен виното, той е предал на французина специално пратени подаръци за него и от българският фенклуб на Арсенал.

Доста интригуваща и интересна е била срещата на Кирил с енигматичният Балотели. Италианецът, който направи фурор по време на европейското първенство през 2012 г., наказвайки Бундестима с две попадения, доста радушно е приел Евтимов. Разбирайки, че е от България, голмайсторът ударно е започнал да разпитва с охота за нашата страна, като е показал завидни познания относно културата ни. В това няма нищо изненадващо, защото брата на Марио е женен за българка, с която живеят от години. Точно тя е просветила игралият в Манчестър Сити нападател за родните ни обичаи и традиции. Макар, че досега той не е посещавал България, Балотели е споделил, че съвсем скоро и това ще стане. През настоящия сезон италианецът се радва на добър сезон в Ница, където е основен реализатор, а под вещото ръководство на Виейра тима е на една позиция от зона лига Европа, за разлика от Монако, където неговият сънародник Тиери Анри изживява кошмарни дни. 

От своя страна на емблематичната за футбола ни дата 17 ноември Кирил Евтимов не пропусна да напомни на французите какво им се случи преди 25 години, разхождайки се по френските улици с екип на незабравимия Емил Костадинов. Именно с тази фланелка той влезе в световните новини и стана популярен, когато преди години на мач между Челси с ПСЖ я развя пред слисания поглед на тогавашния селекционер на парижани Лоран Блан.