Капитанът на футболния отбор на Министерството на финансите Кирил Евтимов се помири с Лоран Блан. Преди една година българинът подразни треньора на ПСЖ, размахвайки пред погледа му фланелка на Емил Костадинов и напомняйки му за великата ни победа на "Парк де Пренс" през 1993 г. И докато парижани загубиха на "Стамфорд Бридж" миналия сезон, то снощи радостта беше за тях, след като елиминираха Челси от 1/8-финалите на Шампионската лига. Тимът на Блан стигна до 2:2 след продължения в Лондон и с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен продължава напред.

Кирил Евтимов отново беше заел място зад Блан на "Стамфорд Бридж", но този път не го подразни с Емо Костадинов. Бургазлията дори се помири с французина и се похвали във "Фейсбук". "Слязох на терена и си поговорихме. Блан бързо ме разпозна, но каза, че не ми се сърди за изненадата, която му бях подготвил миналата година", разказа Евтимов, който след мача снощи е поискал прошка на треньора на ПСЖ, а той му отвърнал - "Няма проблем, това е част от играта, а и Костадинов е минал период в моя живот, гледаме напред."

"Блан с усмивка прие извинението ми и дори ме поздрави, че този пък съм бил на кадем за ПСЖ", добави Кирил Евтимов.

Освен с Лоран Блан, бургазлията се срещна снощи и с друг от онази незабравима вечер за България - Давид Жинола. "Поговорих си за кратко и с него. Даже му подхвърлих идеята да му дам фланелката на Емо Костадинов и да се снима с нея, а той ми отговори "Не, абсурд, това няма как да се случи!", каза още капитанът на футболния отбор на Министерството на финансите, който ден преди реванша Челси - ПСЖ поговори и с друг свой стар познайник - Жозе Моуриньо, на когото е предал поздрави от Валери Божинов.

_______________.jpg

___________________.jpg