"Факторът Кошлуков" по ТV7 ще стартира ударно в събота с първи брой за 2013 година. От 9:00 часа зрителите ще видят ексклузивно интервю със световния шампион по бокс и лидер на политическата формация УДАР (Украински Демократичен Алианс за реформа) Виталий Кличко.

Украинската легенда разкрива своите планове извън спорта и това какво му коства борбата на политическия ринг. Пред Кошлуков той споделя интересни подробности около това с кого би се коалирал, какво е мнението му за изминалите избори, би ли работил с блока на Юлия Тимошенко и страхува ли се от репресии. Легендарният боксьор не подминава и темата за предстоящ сблъсък между брат му Владимир Кличко и българския шампион Кубрат Пулев.

На кръглата маса до Кошлуков ще седнат и евродепутатите Илияна Йотова и Андрей Ковачев – за бъдещето на страната ни и позициите им в Брюксел, а от изпълнителния директор на TV7 и стартиращия скоро News7 Николай Бареков зрителите ще научат интересни подробности около бъдещите проекти и предстоящите за 2013-а изненади.