Световният шампион по бокс Владимир Кличко отрече информациите, че скоро ще вдига сватба с американската актриса Хейдън Пенетиер. Украинският боксьор се сгоди за чаровното миньонче по-рано през годината и веднага бе лансирана датата 14 декември за тяхното бракосъчетание.

„Да, аз съм ангажирана”, отговори Пенетиер на въпрос в тв интервю за плановете й да се омъжи. Като доказателство за това тя показа годежния пръстен с внушителен диамант, който Кличко й подарил. Експертите в ювелирното изкуство веднага оцениха пръстена на $700 000 и започнаха спекулации дали това не е чиста проба реклама, особено след като Кличко отсече: „Каква сватба? Никой не говори за това в момента!”

Хейдън издаде, че сама е избрала пръстена си. „Предложиха ми цял каталог с подобни бижута и аз се спрях на този”, довери актрисата. През последните месеци любимият на блондинката отделяше повече време, за да се подготви за боксовия двубой с Александтър Поветкин, когото победи и прибра 17 милиона евро. Кличко и Панетиер се събраха след раздялата си през 2011 година.