Балчик беше домакин на футболен турнир под мотото “За по-добър старт”, част от национална кампания на „Соник старт“: „Аз съм тук и мога да ти бъда приятел“. Събитието за поредна година се проведе под патронажа на кмета на града Николай Ангелов.

Градоначалникът, освен че откри турнира с приветствие от сцената, подчертавайки, че приятелството трябва да доминира на терена, а не спортната злоба. Той се включи и в демонстрационния мач между Черноморец (Балчик) и известните личности от "Отбор на сърцето". Той излезе на терена за първи път от дванадесет години, като облече вратарския екип на местния отбор.

Пред смаяните погледи на публиката кметът на Балчик доказа, че участието му в играта не е само „за пред камерите“, защото остана на терена през цялото време, спасявайки множество удари на играчите от "Отбор на сърцето".

В края на срещата Николай Ангелов беше поздравен за блестящата си игра от звездите от противниковия отбор – Лео, Играта, Монти, DJ Дончо, Спенс, Skiller, Моисей, Пацо, Кристиян Милатинов, Станислав Райчев, Бебо Халваджиян, Боби Ваклинов, Мартин Зафиров, Младен Василев и Янко Узунов.