Кубрат Пулев се закани да нахлуе в Къщата на "ВИП Брадър", ако се наложи да защитава брат си. Както е известно, Тервел е един от участниците в стартиралото риалити. Интересното е, че вътре е и Станка Златева, която недолюбва братята-боксьори, оставили я трета в класацията за Спортист на България за 2012 година.

"По принцип не го гледах това предаване, но сега заради брат ми ще го гледам. Не само той, а и Станка е фаворит. Брат ми влезе за победата. Дано успее. Не мисля, че хората ще оценят интриганта и ще направят така, че този, който прави скандалите, той да победи", коментира Кобрата.

"Във "ВИП Брадър" е доста по-различно от бокса. Няма да му е лесно на брат ми. Той обаче знае за какво става въпрос. Отлично подготвен е психически. Ако нещо все пак стане, може да вляза за малко и тогава ще стане страшно", отправи заканата към конкурентите на брат си непобеденият на професионалния ринг Кубрат Пулев.

"Само ще вляза за половин час и ще оправя нещата", добави с усмивка звездата.

В същото време стана ясно, че преди да влезе в Къщата Тервел е бил скъсан на изпит по "Семейно право" в Софийския университет, където следва. Братът на Кобрата е бил сред студентите, които не са се справили с това изпитание.