Президентът на изпадналия от "А" група Вихрен Константин Динев е собственик на една от най-красивите къщи в Сандански, известна като "Малката резиденция", която е на около 150 метра над "Интерхотел Сандански", на първия завой в посока богаташкото село Поленица.

Бизнесменът е купил къщата от първия строителен предприемач в Пиринско Иван Ковачев за 1 милион евро, информира "Струма". "Малката резиденция" е разположена на площ 15 декара, с бетонна ограда, която не позволява никакъв достъп на любопитни до имението. Вътре има една огромна къща и една по-малка, с малък басейн и уникална градина.

"Малката резиденция" е обзаведена от съпругата на Иван Ковачев - Виляна, която допреди няколко месеца живееше там. От десетина дни тя е изнесла личните си вещи и нещата, за които Коко Динев е обявил, че не са му необходими. По мобилния си телефон вчера Виляна заяви пред "Струма", че вече няма нищо общо с къщата и че сделката по покупко-продажбата е извършена между Коко и съпруга й Иван Ковачев. Дистанционното, с което се отваря входната врата, и ключовете от двете къщи са предадени на Коко Динев и той вече се е настанил с половинката си - фолкпевицата Емилия, и наследника им Иван. /БЛИЦ