Българинът Кирил Евтимов, който през пролетта се прочу по целия свят, показвайки на Лоран Блан фланелка на Емил Костадинов по време на мача от шампионската лига Челси – ПСЖ в Лондон, успя да се срещне и разговаря с емблемата на Реал (Мадрид) Емилио Бутрагеньо. Кратката, но интересна среща стана факт чрез любезното съдействие на президента на Лудогорец Александър Александров, похвали се Евтимов.

Заемащият в момента директорски пост в Реал (Мадрид) Емилио Бутрагеньо и експертът от Министерството на финансите поговориха основно за представянето на българския шампион в най-титулуваната футболна клубна надпревара. Представяне към което самият Бутрагеньо отправи похвали и адмирации, разказа още Кирил Евтимов пред БЛИЦ.

"Стана въпрос и за развитието на детско-юношеския футбол в България, където има много талантливи деца, на които е необходимо да се обърне сериозно внимание", добави Евтимов, който не е пропуснал възможността да покани легендата при следващата му визита в страната да посети мач на футболния тим на Министерството на финансите. Евтимов и съотборниците му не познават загуба от 20 поредни двубоя. "С усмивка на уста Ястребът прие отправеното предложение", сподели бургазлията.

Всъщност това не е първата такава звездна среща на Кирил Евтимов. Той е имал удоволствието да се докосне до мегазвезди на световния футбол като Дейвид Бекъм, Роналдиньо, Сър Алекс Фъргюсън и много други.

В действителност Кирил е експерт в Министерството на финансите, който се занимава със сертифицирането на разходите по оперативните програми в Република България, но както става ясно той е човек, притежаващ разностранни интереси и голям набор от качества. Да му пожелаем успех в бъдещите начинания, тъй като има за цел да се докосне до още звездни личности.