Валери Божинов беше изненадан от най-близките си приятели и семейството си по повод 33-ия рожден ден. Празненството се състоя във VIP залата на "Grande" - заведението на съотборника му в Левски Ники Михайлов. Половинката на Валери - Биляна Дол, го изненада с тематична декорация, като украсата бе решена в синьо и сребърно, с футболни елементи и призове. Рожденикът се впечатли и от специалната торта. 

Най-емоционалният момент от вечерта, беше подаръкът на Николета Лозанова. Бившата на Божинов и настояща на Ники Михайлов го изненада с видеоклипче с много пожелания на негови приятели от цял свят, сред които съотборници в Италия, Сърбия и целият отбор на Ботев (Враца). А финалът - пожеланието на дъщеря му Никол, го разчувства до сълзи.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

И на снощното парти Биляна и Николета демонстрираха близостта си. Това става ясно от публикациите им в социалната мрежа. С горещите кадри двете красавици нажежиха страстите до червено. Както сръбкинята, така и Николета, качиха множество снимки в профилите си. Коментарите валят един след друг, а към един от запечатаните кадри пише: "На Божинката котенцата!".
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyanniversarymylove ❤️#friendshipgoals#youandme❤️

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll_official) on