Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс има ново завоевание. 45-годишният селекционер на Уелс излиза с изявяващия се като Ди Джей британски модел Хелън Стелънг Холт, която е с 15 години по-млада.

Според английските таблоиди, двамата са се запознали на „Олд Трафорд“, където блондинката често е канена в ролята си на музикант за различни корпоративни събития.

Първите сигнали за връзката на Гигс с модела се появиха през септември, когато беше сватбата на Рио Фърдинанд с новата му съпруга Кейт Райт.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Двамата имат много общи интереси. Една от общите им страсти е свързана с фитнеса. Посещавали са няколко събития заедно, а връзката им беше една от основните клюки по време на сватбата на Рио“, твърди източник от обкръжението на легендите на Манчестър Юнайтед.

Хелън Стелънг Холт има почти 10 000 последователи в „Инстаграм“. В социалните мрежи тя често публикува свои снимки от фитнеса. Един от последните й постове е свързан с посещението на ВИП ложата на „Олд Трафорд“ по време на мача от Лига Европа между Манчестър Юнайтед и Партизан (3:0) в четвъртък.

Както е известно, Гигс се разведе с бившата си съпруга Стейси през 2016 г., след като стана ясно, че бившият съотборник на Димитър Бербатов при „червените дяволи“ е изневерявал със съпругата на брат си Родри – Имоген Томас. От брака си уелският селекцонер има две деца.