Половинката на Григор Димитров Никол Шерцингер продължава усилените си тренировки за снимките на нов филм. Както вече стана ясно, певицата ще е сред актрисите, които ще участват в римейка на хитовата лента "Мръсни танци" от 1987 година. Новата продукция ще е телевизионна, и се прави от ABC.

Шерцингер се труди най-много в танцовото студио. В последните дни Никол стои само в залата, където тренира усилено, и често публикува снимки, изморена от танците.

На последния фотос половинката на Григор е в мъжка компания, като позира с поставена ръка на рамото на единия от партньорите си в тренировките. Към снимката заваляха коментари, а любопитен фен на певицата я пита кой е този и Димитров знае ли за него?

Както е известно, в момента влюбената двойка е разделена. Шерцингер е в Щатите, а Гришо в Европа. В четвъртък Димитров е очакван в родния си Хасково, за да си взема званието "Почетен гражданин на града", присъдено му още преди две години. След това Гришо се отправя към Турция за участието на турнира в Истанбул.