Хьон Сон Мин е вторият най-резултатен играч на Тотнъм и най-популярният футболист в родната си Южна Корея. 26-годишният нападател получава по 110 000 паунда на седмица и заради това може да си позволи някои луксозни стоки, за които обикновените хора могат само да си мечтаят. Част от приходите си Сон е пръснал за доста скъпи, мощни и дори редки автомобили.

Ферари ЛаФерари
От този модел са произведени само 499 бройки. Дори и Кристиано Роналдо няма такава, а една от тях се намира в гаража на нападателя на Тотнъм. Специално заради него традиционният червен цвят за италианския производител е заменен с черен. Причината е старата вражда между „шпорите“ и Арсенал. Цената на Ферари ЛаФерари е 1,15 милиона паунда и дори на звезда от Висшата лига ще се наложи да спестява известно време, за да си позволи такъв автомобил.

ЛаФерари е най-мощният произвеждан автомобил, който според законодателството има право да се движи по улиците. За да притежаваш такава кола обаче, трябва да имаш не само пари, а трябва да бъдеш одобрен от Ферари. Важно условие е, че трябва да докажеш, че и преди това си бил собственик на возила от италианската марка. И то не на една кола, а на пет!

Бегачката на Сон Хьон Мин развива от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди, а максималната скорост, която може да развие е 365 км/ч. Двигателят е 6,3-литров V12, който е подпомаган от електрическа система КЕРС – подобна на ползваната във Формула 1.

Ауди R8 Coupe
С такава кола Сон беше забелязан през 2014 г. в родината си заедно с бившата си приятелка Мина – истинска поп звезда в Южна Корея. Цената на базовия модел на германския автомобил е 112 520 паунди, но със сигурност футболистът е прибавил доста екстри към бялата си кола.

Ауди R8 Coupe развива от 0 до 100 км/ч за 3,2 секунди, а двигателят е 5,2-литров V10.

Мазерати Леванте
Нападателят на Тотнъм е горд собственик на модел от първия джип, произвеждан от италианската компания. Цената на такъв всъдеход стартира от 60 000 паунда. Тук обаче има малка уловка. Сон не е платил и пени за джипа си. Той му е подарък от корейското представителство на Мазерати. От компанията обяснили, че това е колата, която най-много подхожда на най-популярния футболист в Южна Корея. Това обаче не е единственият джип в колекцията на нападателя.

Рейндж Роувър Evoque
Този автомобил може да се приеме като задължителен за всеки футболист във Висшата лига. Почти всеки играч играчи в английския елит в един момент са притежавали такъв джип. Притежаваният от Сон Хьон Мин Рейндж Роувър се отличава с черния си матов цвят, който е правен по специална поръчка. Сред допълнителните екстри на футболиста са и червените кожени седалки. Стартовата цена на Рейндж Роувър Evoque е 31 000 паунда.

Бентли Continental GT
Още един любим автомобил на футболистите от Висшата лига, а версията, намираща се в гаража на Сон Хьон Мин, струва около 160 000 паунда. Колата развива от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди. Максималната скорост е 318 км/ч, а това може да се окаже полезно, когато закъсняваш за тренировка. Двигателят на този модел е 6-литров битурбо W12.