Босът на ЦСКА Димитър Борисов май си има баджанаци. На “Армията” упорито върви слух, че двама играчи на тима са преспали с брюнетката Емануела. Интимни снимки на варненката с “червения” началник бяха публикувани наскоро в БЛИЦ. На тях Еми се гушкаше с Борисов, а неговите “доброжелатели” разправят, че той и въпросната дама са любовници.
 
Последната мълва обаче гласи, че Емануела се мушнала и в кревата на футболисти от ЦСКА. Според непотвърдена информация това са Мишел Платини и Иван Бандаловски.
 610.jpg
 “Два пъти сме засичали един от футболистите с Емануела. Целуваха се пред едно заведение. Беше след полунощ. Абсурд е обаче да му разкрием името, защото ще загази здраво. Първо – той бе нарушил режима. И второ – видяхме го с момичето, което май има сексуална връзка с Борисов”, коментират запознати.
 
 “Борисов по принцип не е ревнив човек. Ако има някаква връзка с тази Емануела, тя едва ли е сериозна. Така че – муха го ухапала дали някой друг от отбора е спал с нея”, коментират близки до собственика на ЦСКА.