ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК

“Батка, в Лудогорец има една руса лъвица, мамата си трака, да знаеш! Всички ергени от отбора са минали през нея...”. Това издава служител в във футболния клуб на шампионите от Разград.
 
В малкия град от известно време се говори, че една руса и пищна дама винаги е насреща, когато някой от шампионския тим я потърси. Информацията за нея, естествено е повече от оскъдна. Ето какво още разказа нашият източник:
 
“Тя се появява само нощем – като феята на удоволствието и страстта. Няма да я видите да се движи плътно с някой от играчите. Камо ли да са прегърнати или хванати за ръка. Дали е проститутка, никой не знае... Всъщност знаят само тези, които я викат, но в никакъв случай не прилича на тия каки - магистралните... Пристига с бял Опел Астра, чисто нов модел. Автомобилът е със софийска регистрация, но доколкото знам мацката живее в Русе. Кои са тези, които я търсят? Е, не искам да развалям климата в отбора, защото ще стане страшно. Само веднъж я видях по-отблизо, но тя побърза да се мушне в колата. Някъде около 30-годишна е. Ходи със скъпи дрехи, а тялото й е трепач. То са си нормални тия неща. И в другите отбори има такива дами, които споделят леглото с този и онзи...”
 
В Лудогорец се бъзикат, че въпросната бамбина е най-добрият стимулатор преди важните мачове. Напоследък обаче разградчани не играят на познатото ниво. Да не би защото дамата не ги посещава напоследък?...