Третият екип на Интер за сезон 2020/21 беше представен по време на седмицата на модата в Милано.

С него из улиците дефилира 18-годишната Джиневра Мавила, чиято мечта е бъде модел. За момента е само важна персона, гост на почти всички шикозни събития на Ботуша и инфлуенсър с малко над половин милион последователи в социалните мрежи.

Красивата италианка облече фланелката на „нерадзурите“ под костюм от фин вълнен плат на „Хуго Бос“. „Из Милано“, написа Джиневра и сложи две сърца в цветовете на отбора – синьо и черно. Много фенове я затрупаха с комплименти, но имаше и такива, които не одобриха пристрастията й. „Милано е червено-черен“, написа й завистлив фен на "Милан".

Екипът, с който дефилира тийнейджърката, е реплика на този от 1998 г. С него Интер спечели Купата на УЕФА, побеждавайки с 3:0 Лацио във финала, игран в Париж. Звездата на отбора тогава беше бразилецът Роналдо, а треньор – Джиджи Симони.

И без да работи, Джиневра е затрупана с пари. Тя е доведена дъщеря на ексцентричния милионер Джанлука Веки, който я отглежда от 5-годишна. Въпреки че от дълги години не е с майка й, 52-годишният белобрад италианец никога не е крил, че приема момичето като своя плът и кръв. Скоро той ще си има и родна дъщеря, тъй като новата му приятелка – 27 години по-младата Шарън Фонсека, е бременна и ще роди до няколко седмици.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Around Milan with @inter & @boss by @tadyellow #ThisIsBOSS #SuitedByBOSS #suppliedby

Публикация, споделена от Ginevra Mavilla (@ginevramavilla) на