ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Хърватката Ана-Мария Маркович е определяна като най-сексапилната футболистка в света. 23-годишната звезда на швейцарския Грасхопърс преминава през труден период, след като преди месец получи тежка контузия на коляното и бе оперирана. Красавицата от Балканите има 2,7 млн. последователи в Инстаграм, но безспорно оценява подкрепата на бразилския национал Неймар. Най-скъпият футболист в историята на футбола също се възстановява от операция, само че на глезена. Нападателят на ПСЖ обича да се заиграва с красиви спортистки и се свързал с хърватката миналия октомври, но самата тя разкри, че двамата поддържат само професионална връзка.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Разбира се, че поддържам контакт с други футболисти, все пак сме колеги. Но всичко е само на футболна основа. Неймар е изключителен футболист", разкри Ана-Мария Маркович пред швейцарското издание 20min.ch.

"Надявам се да го убедя да подкрепи женския футбол, той може да постигне много с името си и влиянието в социалните медии, където ние, футболистките сме дискриминирани. Например, когато аз се показвам по бански, започват да валят сексистки коментари. Но не и когато го направи Ерлинг Холанд", добави най-горещата футболистка в света.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК