Известната италианска актриса Стефания Марциона наскоро даде обещание, което може да бъде допълнителен мотив за играчите на Интер, за да спечелят Шампионската лига през този сезон.

А именно Стефания като гост в предаването "Тики Така" обеща на избраниците на Симоне Индзаги стриптийз в съблекалнята, ако в крайна сметка спечелят трофея този сезон.

"Не за Серия А, защото е твърде лесно. Но, ако спечелят Шампионската лига - да, ще направя стриптийз в съблекалнята на Интер", коментира 29-годишната актриса, която е голяма фенка на "нерадзурите".

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Стефания наскоро изгледа на живо мача на Интер от Шампионската лига срещу Шахтьор Донецк, който домакините спечелиха с 2:0. Все пак в последния кръг на груповата фаза те бяха победени от Реал и в крайна сметка останаха втори, което им отреди по-тежък жребий за осминафиналите в лицето на английския гранд Ливърпул.

Що се отнася до Серия "А", Интер включи на скорост след малко по-слаб старт и се върна в челото на класирането. Ключовата победа беше срещу Наполи в края на ноември (3:2), като оттогава те записаха шест поредни победи и имат четири точки повече от Милан като са първи в класирането.