Едно от красивите момичета, известни с прозвището плеймейтки, е предложила групов секс на двама от националите. Става въпрос за познатите донжуани Николай Михайлов и Благой Георгиев. Според непотвърдена информация момичето се казва Ива. Брюнетката била една от най-привлекателните сред групата хубавици, които караха футболистите да въздишат по време на съвместния им престой в Правец преди контролата със Сърбия.
 
Тя започнала да флиртува Ники Михайлов, но се пазела грижливо, тъй като из целия хотел е било пълно с камери. Момичето провела няколко разговора по телефона с вратаря и му подхвърлила на майтап, че ще бъде прекрасно, ако се озове едновременно в обятията на Ники и Благо.

“Твърдеше, че говори на шега. Усещаше се обаче, че е навита. Разменихме си телефоните. Разбрах, че и с Благо се е бъзикала на същата тема”, похвалил се Михайлов пред свои съотборници в националния отбор.

Както вече БЛИЦ писа, сексът в правешкия хотел бе мисия невъзможна. Дали обаче предстои нова среща между красивата девойка и двамата национали – можем само да гадаем...