ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Нападателят на ПСЖ Неймар се възстановява от проблеми с адукторите, но може би бившата му годеница Бруна Бианкарди ще му помогне бързо да се оправи. След раздялата им през юли миналата година има ясни признаци за завръщане на любовта между двамата, тъй като те отпразнуваха заедно 31-ия рожден ден на бразилеца.

Неймар и моделът инфлуенсър изглеждаха много щастливи, целувайки се страстно на една от снимките, които 27-годишната красавица публикува в Instagram.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Честит рожден ден, красавецо мой. Днес ти казах всичко. Показвам тази снимка само за протокола. Нека новата година бъде фантастична и благословена! Нека не ти липсват поводи за празнуване, приятели на твоя страна, постижения, много цели и здраве. Нека Бог продължава да пази нашата връзка. Обичам те! Винаги разчитай на мен”, написа бразилката към снимките.

Най-скъпият футболист в историята и моделът от Сао Пауло са заедно от 2021 година, но първоначално пазиха връзката си в тайна няколко месеца. През януари 2021 година двамата обявиха годежа си в социалните мрежи. През лятото на 2022 година обаче се стигна до раздяла, тъй като се говореше, че Неймар изневерява на половинката.

Бруна обаче отрече да е била измамена и каза на последователите си: „Не вярвайте на всичко, което е навън. Обичам него и цялото му семейство. Моля, спрете да споменавате името ми. Благодаря."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК