Руската телевизионна водеща и модел Викория Боня даде сензационна новина относно интимния живот на футболната звезда Кристиано Роналдо. Според 39-годишната журналистка става дума за Пи Ар. Боня признава, че самата тя е против подобни връзки, въпреки че се носят слухове за подобен неин ход с милиардера Пиер Андюран, от който е получила половин милион долара.

„Днешните жени са готови на всичко. Моделът Ирина Шейк и футболистът Кристиано Роналдо имаха договор за пет години, а след неговия край те се разделиха. Доколкото съм запозната, сегашната приятелка на Роналдо също има подобен контракт. Аз не бих искала за себе си подобна участ. Искам пълноценно семейство и истински мъж“, обяви красавицата при гостуване в радио предаване.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

На твърдение на водещата, че парите от подобна връзка ще обезпечат финансово до края на живота й въпросното момиче, Виктория Боня отговори:

„Въпросът не е в парите. При такива отношения ти не живееш собствения си живот. Дори и преди десет години, аз не бих приела подобна връзка. Ами ако се родят деца, а след това мъжът си тръгне. Мечтая за любящ съпруг и двамата да живеем заедно до старостта си.“

Както е известно, Ирина Шейк в момента има връзка с актьора Брадли Купър и двамата имат дъщеричка. Руската манекенка не поддържа отношения с Кристиано Роналдо, а двамата отказват да коментират събития от живота на другия.