Красивата аржентинка Алехандра Малиети взриви родината си с невероятно признание за сексуалния си живот. Блондинката е бивша половинка на халфа Хонас Гутиерес, който остави трайна следа в Нюкасъл, но трябваше да се бори с рак на тестисите. Алехандра бе плътно до него в тежкия период, но след като той оздравя, се разделиха.
 
В популярното предаване "Corta por Lozano" на тв канала "Телефе" тя шокира всички със следното изявление. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Обичам да правя нещата сама. Имам всякакви секс играчки и не се налага да ги крия, тъй като живея сама. Имам си и любима и пътувам навсякъде с нея. Наскоро ми се наложи да пътувам в чужбина при едно бивше гадже и пъхнах вибратора в куфара. На летището започнаха да се побутват, като го видяха, и коментираха, но аз се намесих с "Какво толкова?", споделя разкрепостената 34-годишна мацка. блондинката.
 Тя направи интересно сравнение  между между футболистите и философите, тъй като един от бившите й любовници е завършил философия. 
"Философът ще издържи по-малко в леглото, но пък ще го правим по-често. По средата на акта пък може да ми заговори и за Ницше например. Футболистът ще издържи по-дълго, но пък ще правим по-рядко секс", обяви Малиети.
 
Нейното интервю намери огромен отзвук не само в Аржентина, но и в различни части на Европа - Италия, Испания и Англия. Навсякъде всички коментират как Алехандра е признала за страстта си към сексиграчките.