Красивата дрифт състезателка Ива Русинова и Ангел Караньотов са героите в екшън видео клипа, наречен Drift and Dance. Toй беше заснет от колегите от LAP.BG.

Във видеото четирикратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов и знойната Ива Русинова демонстрират завидните си умения на снега. Виртуозът на две колела и кралицата на карането „с вратите напред“ атакуват затворена снежна отсечка от планински път с ендуро мотоциклет KTM 450 EXC и Субару Импреза WRX. И двете превозни средства са оборудвани с гуми с шипове.

Пилотирането им е на високо ниво, като операторите перфектно са синхронизирали движенията на машините, с тези от танца на Ина Вучкова, която е третото главно действащо лице във видеото.

Дори неволното падане на Караньотов с висока скорост на пътя е демонстрирано като част от танца на Ина, която е на косъм да го прегази със Субарото си.

Сценарист на Drift and Dance е самата Ива Русинова, режисурата е дело на тим лидера на LAP.BG Любомир Асенов, който е и в ролята на главен оператор, подпомогнат от Чавдар Варийски - Чарли и Васил Петров.