Лилия Стефанова, която преди дни беше атакувана от Николета Лозанова, ще получи рубрика във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”. На красивата психоложка беше предложено да коментира ежедневни теми в предаването на водещия. Това стана факт, след като Стефанова плени Слави с чара си.

“Ти си толкова красива за психоложка”, възкликна Трифонов в присъствието на Лилия.

Припомняме, че Стефанова работи от година в Локомотив (Пловдив), а до скоро помагаше и на футболистите националния отбор заедно с нейната колежка Кети Вандова. Именно заради последната й длъжност гръмна скандалът с плеймейтката.

Не бе подмината и темата с Николета Лозанова, когато Слави я запита “Николета не беше ли предишната психоложка на националния отбор?!”.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

“Не съм чувала такова нещо”, през смях отговори Лилия и сподели, че не обръща внимание на критиките, защото това значи, че си е свършила добре работата.

“Тя беше много заангажирана с националния отбор и с някои от футболистите заедно си гледат децата”, продължи Слави с шегите.

Лилия Стефанова влезна и в ролята на психоложка на Слави, давайки му някои ценни съвети. Според нея, ако човек си повтаря колко е успешен и вярва в любовта, рано или късно успехът ще дойде. Тя разкри още, че се занимава с клинична психология и има богат опит с всякакви поведенчески изменения.