Изгряващата звезда на Манчестър Юнайтед Федерико Македа получи втори тежък удар в разстояние на два дни. Първо съотборникът на Димитър Бербатов бе обран, а сега гаджето му Софи скъса с него.

17-годишният Македа, когото всички наричат Кико, предизвика фурор с дебюта си за "червените дяволи". Италианецът вкара два решаващи гола в деликатен за Юнайтед момент, когато тимът бе подложен на напрежение от преследвача Ливърпул и в крайна сметка запази титлата. Федерико пък изведнъж придоби световна известност, което се отрази на интереса от страна на нежния пол. Подобно на мнозина футболисти и Кико завъртя романс с модел - Софи Хаутън.

Двамата демонстрираха голяма близост до мига, в който блондинката зърнала изобличаващи папарашки снимки в италиански жълти издания. Софи побесняла, след като видяла любимия си да се държи фриволно в компанията на красавици по време на почивката му на остров Сардиния. "Мислех си, че е добро момче, а той е като всички останали футболисти. За това получи един шут и изхвърча от живота ми", заяви ядосаната Софи пред "Дейли Стар"./БЛИЦ