Кристиано Роналдо има нова приятелка. Португалецът беше уловен да се разхожда в Париж с испанската красавица Джорджина Родригес и въпреки опитите на двамата да се скрият, те бяха издебнати от папараци да се целуват страстно във френската столица.

Мнозина се чудят обаче коя е Джорджина. Името й не е толкова популярно в светските среди (поне до този момент) и поради тази причина връзката й със звездата на световния футбол е повече от изненадваща.

Информациите за брюнетката са твърде оскъдни. Значе се, че е родена в Уеска, а като малко е учила балет. Известно време е живеела в Лондон, където е усъвършенствала английския си. В момента работи в модната индустрия, но не е модел. Именно благодарение на работата си 21-годишната красавица се запознава с Роналдо. Първият им контакт е преди месеци, когато се засичат на парти на "Dolce & Gabbana". Джорджина има професионални ангажименти към магазина на компанията в Мадрид. Симпатиите между двамата се забелязват веднага и те започват връзка, която умело крият известно време.

Джорджина вече на няколко пъти е гледала на живо своя любим на "Сантиаго Бернабеу", като вече се появиха и снимки, на които се вижда как тя подкрепя португалеца.